Ondergoed levert ondernemer titel Starter van het jaar op


VOSSELAAR / ARENDONK - Hans Versmissen (33) uit Vosselaar is door Unizo uitgeroepen als Starter van het jaar 2016 in de provincie Antwerpen. Via zijn onderneming Entusia verdeelt hij ondergoed voor dames met urineverlies.

Het idee van Hans Versmissen uit Vosselaar om via zijn firma Entusia ondergoed voor dames met urineverlies te verdelen, levert hem geen windeieren op. Zelfstandigenorganisatie Unizo Antwerpen beloonde de jonge ondernemer donderdag in de Marktapotheek in Arendonk met de titel Starter van het jaar 2016 in de provincie Antwerpen.


Hij ontving een cheque van 500 euro en mag op donderdag 23 maart in Brussel meedingen naar de titel Vlaamse startende ondernemer van 2016. Hans Versmissen ruilde een job in de vastgoedsector voor een job in het ondergoed. In november 2016 startte hij met de online verkoop van speciaal ondergoed voor dames met ongewenst urineverlies. "Na vier maanden ben ik beginnen zoeken naar verkooppunten in lingeriezaken en apotheken", vertelt Hans Versmissen. "In drie weken tijd zijn er in Vlaanderen al vijftig verkooppunten." http://www.entusia.be

Auteur: Gazet van Antwerpen

Artikel: Ondergoed levert ondernemer titel Starter van het jaar op