Entusia geselecteerd door The Birdhouse


Exclusief en kwalitatief

The Birdhouse is een exclusief programma. Elke applicatieronde selecteren we 15 startups en scale-ups, die we verdelen over onze twee locaties in Gent en Antwerpen. Op die manier kunnen we garanderen dat elke startup voldoende ruimte, advies op maat en gepersonaliseerde ondersteuning krijgt.

Intensief programma

Zes maanden lang mag je in onze kantoorruimtes komen werken. Die zes maanden zijn gevuld met netwerkevents, coachingsessies, workshops, drinks, intensive courses, lunches, teambuildings, groepsessies, … Je gaat een intensief traject tegemoet, maar we maken op tijd ruimte voor wat ontspanning.

30 ervaren mentoren

Ervaring is de beste leerschool. Daarom geven we jouw startup een vast team van drie mentoren die hun jarenlange ervaring en breed netwerk volledig ter beschikking stellen. Zes maanden lang staan ze aan jouw zijde, als raadgever en vertrouwenspersoon. En misschien ook wel als investeerder.

Personal coaching voor duurzame groei

Om ervoor te zorgen dat je aan dezelfde snelheid groeit als je onderneming, voorziet The Birdhouse personal coaching sessies in het programma. Samen met onze in-house personal coach plannen we maandelijkse groepssessies en verschillende individuele sessies, op maat van jouw startup.

Kantoren in Gent en Antwerpen

Birdhouse startups mogen zes maanden lang in onze kantoren komen vertoeven. Elke startup krijgt een eigen werkplek in één van onze hippe werkruimtes in Gent of Antwerpen. Koffie en thee à volonté, nu en dan een netwerklunch en geregeld drinks en events georganiseerd door ons of door de startups zelf.

Waarom heb ik me ingeschreven voor The Birdhouse?

Nu je kort hebt kunnen lezen wat The Birdhouse inhoudt, versta jij zeker waarom ik mij heb ingeschreven. Dit is namelijk dé manier om Entusia sneller en beter bereikbaar te maken voor iedereen. Het zal me niet alleen helpen om de Entusia-collectie sneller bij jullie in de buurt te laten verkopen, maar het zal me ook helpen om 'urineverlies' meer bespreekbaar te maken. De aanpak en oplossing ligt dan beter voor het grijpen.

Als startend ondernemer krijg ik begeleiding van mensen met énorm veel ervaring, omdat zij al beschikken over een fantastisch netwerk die vele deuren zullen doen opengaan. Zij geven net die intensieve opleidingen die mij de kans geven om sneller een betere ondernemer te worden.

Ben jij, zoals Entusia, ook een ambitieuze ondernemer?

Schrijf je snel in voor de volgende ronde op: www.gobirdhouse.com

Bron artikel: The Birdhouse - Programma