Ondernemer helpt vrouwen met speciale slip bij urineverlies

Het lijkt een eenvoudig idee, maar tot vandaag was er geen slip die dames helpt met urineverlies. Hans Versmissen uit Vosselaar werkte ruim twee jaar aan zijn project en komt nu met een uitwasbare onderbroek die tegelijk alle geurtjes neutraliseert. "Je hebt geen inlegkruisjes of maandverband meer nodig."

Niet een vrouw, maar wel een man komt op de proppen met een onderbroek voor dames die last hebben van urineverlies. Momenteel lanceert Hans de damesslips en als die lancering goed verloopt, volgt in 2017 de lancering van gelijkaardig ondergoed voor mannen. Want ook mannen krijgen nogal eens met het probleem te maken.

Canada

"Ik leerde dit product kennen via de Canadese vriendin van mijn broer. Daar bestond een versie van het product. Het is dus een slip die perfect aanpast en waar je zichtbaar niets aan ziet", vertelt Hans. "In de slip is een absorberende pad verwerkt die bestaat uit drie lagen. Ze zijn tot 250 wasbaar en de pad werkt ook neutraliserend. Zo heb je geen last van geurtjes."

Na rondvraag bleek dat er in ons land nog geen gelijkaardig product op de markt is. De 32-jarige Hans leerde ook al snel dat nogal wat mensen kampen met ongewenst urineverlies.

Eigen versie

Vervolgens bracht Hans zelf een slip uit. "Ze zijn nu te koop in mijn webshop, maar ik ben ook bezig met een netwerk van thuiszorgwinkels, bandagisten, apothekers en lingeriewinkels", knikt Hans. "Vanaf volgend jaar zal het ondergoed ook in heel wat van die winkels te koop zijn", kondigt de ondernemer aan.

Meer informatie of de webwinkel vinden belangstellenden via www.entusia.be. (DVGT)

Artikel: Het Laatste Nieuws 
13 december 2016