Klantenervaringen

De boxer van Entusia getuigt van een prachtig design en een zeer goede bescherming. Men voelt zich optimaal beveiligd tegen urineverlies! De boxer is perfect voor wanneer ik licht urineverlies ervaar (druppels of kleine lekjes). Omtrent mijn matig verlies, wat occasioneel wel eens voorvalt, leg ik een bijkomend padje in de boxer, zodat mijn veiligheidsgevoel nog groter is! Vriendelijke groeten, Fernand

Fernand (70 jaar)

These pants are excellent, most comfortable pants I have ever worn. Literally can’t feel them on!

Jane (62 jaar)

De instopstroken van de Entusia bedonderlegger zijn een must. Op deze manier verschuift mijn onderlegger niet meer.

Pascale

Ik draag al mijn leven lang boxershorts, met jouw broeken voel je het verschil niet. Echt een gat in de markt. Wat een gemak om geen inlegkruisjes meer te moeten gebruiken. ik zal ze zeker aanbevelen aan mensen die zoals in mijn geval prostaatkanker hebben. ik ben blij dat je op het gedacht kwam, om dat op de markt te brengen. Mvg Pierre 

Pierre (69 jaar)

De bedonderlegger van Entusia bevordert zowel het fysieke als mentale welzijn van enkele bewoners die ‘s nachts urineverlies hebben. Zij liggen niet meer in een nat bed en slapen hierdoor aangenamer en vaster. De onderlegger vermindert de kans op doorligwonden en vochtletsels bij ‘zwakkere”‘ bewoners.

Cindy (verpleegkundige woonzorgcentra)

De boxer van Entusia is een verademing. Eindelijk kan ik terug met een veilig en zelfzeker gevoel de deur uit. De boxer zit zeer comfortabel en voldoet aan alle verwachtingen. Gewoon een super product.

John (55 jaar)

Ik ben pas geopereerd aan mijn prostaat en sindsdien heb ik last van ongewenst urineverlies. Ik merk op dat er zeer veel mannen beschaamd zijn om er over te praten, maar dit is absoluut niet nodig. Ik ben blij dat ik lotgenotengevonden heb die mijn situatie zeer goed begrijpen. Ik was 1 van de testpersonen van de boxer van Entusia en ik was direct overtuigd. De boxer zit zeer comfortabel, voorkomt lekkages en niemand ziet dat ik last heb van urineverlies. Echt een verademing.

Jef (63 jaar)

De Entusia-slip is discreet en voelt zeer comfotabel aan. Bovendien ziet ze er nog stijlvol uit ook. Ik zou deze slip zeker aanraden aan andere vrouwen.

Sofie (29 jaar)

Ik ben tevreden van de slip die ik mocht dragen, zachte stof en sluit mooi aan. Goede kwaliteit en geeft je keer op keer een zeker gevoel”

Christel (41 jaar)

Het slipje geeft een veilig, droog gevoel. Het zit daarenboven erg comfortabel en ziet er bovendien modieus uit. Ik ben fan!

Ine (35 jaar)

Sinds 1 week heb ik de slips van Entusia in gebruik, en ik ben zeer tevreden. Mooie pasvorm,fijn dat ze ook in zwart leverbaar zijn, en zeer effectief. Licht tot matig urineverlies is geen enkel probleem meer met de slips van Entusia.

Mathilde (55 jaar)

Ik vind de zetelonderlegger super. Mooi design en zeer zacht om op te zitten.

Veronique

Bij deze wil ik u even laten weten hoe tevreden ik ben over mijn aankoop van een Entusia slip. Omdat ik toch ook wel wat ongemakjes heb en nogal gevoelig blijkt te zijn aan inlegkruisjes, zijn de slips van Entusia het beste wat me kan overkomen! De slip zit heel comfortabel, heeft een perfecte pasvorm, en het belangrijkste boven alles, ik heb er een goed gevoel bij, zonder vervelende irritaties. Na het wassen blijft de slip de perfecte vorm behouden! Ik kan deze slip aan iedereen aanbevelen! Heb ik trouwens bij mijn buurvrouwen reeds gedaan. Heel veel succes verder!

Griet (45 jaar)

’s nachts veel urineverlies hebben en daardoor wakker worden en nat blijven liggen, slapen met dit materiaal aangenamer en vaster. Het vermindert de kans op doorligwonden of vochtletsels bij zwakkere bewoners.

Na het plassen heb ik regelmatig last van nadruppelen. Ik voel mij hier als man zijnde zeer ongemakkelijk bij. Eindelijk kan ik door Entusia naar buiten komen zonder een gevoel van angst voor mogelijke ongelukjes.

Roger (65 jaar)

Ze zijn zooo mooi en zooo aangenaam om te dragen !!! Je kan ze zo dikwijls wassen. Een veilig gevoel ook als je naar een schitterend evenement gaat. Gedaan met dikke inleggers en andere inlegkruisjes. Het is een godsgeschenk.

Julia (57 jaar)

Mijn patiënt heeft altijd wegwerp bedonderleggers gebruikt, maar sinds hij de herbruikbare bedonderlegger van Entusia geprobeerd heeft niet meer. Die van Entusia blijft veel beter liggen en is ook erg zacht om op te liggen.

Bie (thuisverpleegkundige)

Ik heb het ondergoed éénmaal gebruikt en was er tevreden over. De onderbroek blijft op zijn plaats, geeft een aangenaam gevoel in tegenstelling tot een inlegkruisje.

Gerda (53 jaar)

Door een operatie had ik last van urineverlies. Ik heb contact opgenomen met Entusia en zo de ideale broekjes gevonden om mijn probleem op te lossen. Ik ben er heel tevreden over. Ze zijn niet alleen doeltreffend, maar ook aangenaam om te dragen.

Frieda

Zeer tevreden over dit gemakkelijk zittend en veilig ondergoed. De ganse vrouwelijke regio is goed beschermd en zeker minder geïrriteerd dan met inlegkruisjes. Een echte aanrader.

Veerle

De Entusia slab heeft de perfecte afmetingen en het opvangzakje, dat onderaan gemaakt kan worden met de drukknopen, is zeer handig.

Veronique

Nooit gedacht dat ondergoed me zo blij zou maken. Ik was één van de gelukkige testpersonen van Entusia. In eerste instantie stond ik wat sceptisch tegenover het idee dat ik met urineverlies een hele dag ‘zonder bescherming’ zou rondlopen. Al gauw bleek dat mijn zorgen onterecht waren. Na een ganse dag werken, wandelen, spelen met de kindjes ( ja, ook springen op de trampoline), eindigde mijn dag toch met een droog, fris gevoel. Geen lekjes, geen geurtjes en toch alles gedaan wat ik normaal zou vermijden (zonder bescherming)… Voor mij geen inlegkruisjes meer. Ik ben fan!

Sophie