Ben je een zorginstelling en wilt u graag meer info?

We gaan dieper in op jullie verhaal en komen samen met een oplossing die het best bij jullie organisatie aansluit.

Meer comfort, tijd- en kostenbesparend

Getest en goedgekeurd door meerdere woonzorgcentra / verpleeghuizen! 

Entusia® en Entusia® Men is een speciaal ontworpen, stijlvolle collectie ondergoed voor mensen die last hebben van urineverlies. De slips en boxers zijn mooi, comfortabel, was- en herbruikbaar en bieden extra levenskwaliteit aan mensen met urineverlies. 

Gemiddeld 8% van de bewoners van woonzorgcentra / verpleeghuizen komen in aanmerking voor het huidige gamma van Entusia® voor licht urineverlies (absorptie tot 100 ml). In de loop van 2022 lanceerden wij nieuwe producten voor vrouwen en mannen met matig urineverlies (absorptie tot 400 à 500 ml), waarbij we een oplossing beogen voor 30% van de bewoners. 

De voordelen van Entusia® 

Bevordert het comfort, de waardigheid en de autonomie van de bewoners
Tijdbesparing van 25% voor de verpleegkundigen
Daling aankoopkosten met 22,46%
Daling afvalverwerkingskost met 99,50%

De technologie 

Het ondergoed van Entusia® wordt gemaakt met een nieuw soort vezel, die zorgt voor een verbeterde absorptie. Elke slip/boxer bevat een dunne voering – een pad – die in het ondergoed is verwerkt. Deze pad neemt heel snel urine op, terwijl geurtjes onmiddellijk geneutraliseerd worden. 

Droog gevoel, ultra-absorberend en ademend: 

Laag 1 De vezels van de bovenlaag zijn zo licht dat ze urine heel gemakkelijk doorlaten en op deze manier de huid droog houden.

Laag 2
De middenlaag houdt de urine vast en absorbeert 10 keer haar eigen gewicht in een halve seconde. Dit is maar liefst 20 keer sneller dan bijvoorbeeld katoen of bamboe.

Laag 3 De buitenste laag is waterbestendig, licht en duurzaam. Ze zorgt ervoor dat de urine niet door het ondergoed heen kan komen. 

Antibacterieel en geurloos 

Alle drie de lagen van onze pad zijn behandeld met zilverionen. Deze zilverionen neutraliseren de bacteriën in de urine waardoor geurtjes worden geneutraliseerd en er minder kans is op huidirritaties en infecties. 

Was- en droogbestendig 

  • Wassen in de wasmachine op max. 60°C 
  • Drogen in de droogkast op max. 50°C 
  • 75 X wassen en drogen zonder verlies van de antibacteriële werking

Getest door meerdere industriële wasserijen. De slips en boxers van Entusia® kunnen zonder problemen hun (delicaat) wasproces aan. 

Interesse in bijkomende informatie?